zoekresultaten 'de voorronde'


De Voorronde – Aflevering 2 over het vertellen van een verhaal met muziek

Met Roos Meijer en Tom de Hundt van Total Seclusion

In aanloop naar Popronde 2021 maakt Musicmaker de podcast De Voorronde. Deze week spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met folk-artiest Roos Meijer en zanger van Total Seclusion Tom de Hundt .....meer »»

De Voorronde - Aflevering 1 - de Musicmaker podcast op weg naar Popronde 2021

Met Joey's Midnight Club en Stella

Net als de rest van muzikaal Nederland kan Musicmaker niet wachten totdat Popronde 2021 in september eindelijk weer van start gaat. Zeker na de wat deprimerende editie van 2020, kunnen we het allemaal.....meer »»

Provinciale winnaars Kunstbende Zuid-Holland bekend

Finale op 29 juni in Westergasfabriek, Amsterdam

De voorrondes van Kunstbende, de aanmoedigingswedstrijd voor jong talent in meerderde categorieën, waaronder Muziek en DJ, zijn in volle gang. Zuid-Holland heeft zijn winnaars bekendgemaakt. Doublle .....meer »»

Inschrijving Kunstbende 2019 gestart

Maak kans om op Lowlands te spelen

De inschrijving voor Kunstbende 2019, de wedstrijd voor jong creatief talent, is gestart! Ben je tussen de 13 en 18 jaar en wil je graag het podium beklimmen om speelervaring opdoen, meld je dan nu aa.....meer »»

Deelnemers Amsterdamse Popprijs 2017 bekend

30 deelnemers, 5 voorrondes, 1 winnaar

De dertig deelnemers voor de Amsterdamse Popprijs zijn bekend. Wie wordt de opvolger van Mister And Mississippi, The Great Communicators en The Silverfaces?.....meer »»

zoeken